De beste betaaldates in Nederland
Menu
Gigolo Dave - +31645006825

Gigolo Dave

Laatste Update: 07-09-2022

Geachte Dames en Stellen. Ik ben Dave, 32 jaar en beschikbaar als gezelschapsheer, gigolo met een hoge drive. Ik ben enorm gedreven sociaal en rechtvaardig. Discretie en Respect heb ik hoog in het vaandel, dit betreft tot het hoogste niveau. Zeer veel ervaring op het gebied van erotische pleasure voor vrouwen of stellen. Ik neem graag de tijd om u zo comfortabel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ook geef ik graag adviezen bij bijzondere wensen en denk ik graag met u mee. U kunt werkelijk met alles bij me terecht. Voor bijvoorbeeld een goed gesprek of een leuk onvergetelijke date. Voor al "het andere" natuurlijk ook. Ik ben zelfstandige en daardoor heb ik ook veel meer liefde voor de diensten die ik aanbied en verleen. Neem vrijblijvend contact met mij op. U kunt mij bellen of berichten via whatsapp.

Veel spannende momenten toe gewenst en hopelijk tot snel. Groetjes Dave

Login Voor Contact Gegevens

Wij schermen het telefoonnummer af van de adverteerder omwille privacy en / of scraping doeleinden. Surf naar Registreren voor een eigen account op Meteenseks.nl en bekijk het telefoonnummer met alle voordelen & privacy vandien.

fotos Dave

 • Gigolo Dave
 • Gigolo Dave
 • Gigolo Dave

Info & prijzen voor Dave

NationaliteitNederlands
Leeftijd34
Lengte186 CM
Gewicht KG
HaarkleurZwart
Kleur ogenBruin
RokerJa
Vluggertje
30 min
45 min
Heel uur€ 150
1.5 uur
Twee uur
ProvincieNoord-brabant
PlaatsEindhoven
Beschikbaarheid 

Geboden Diensten

  Let op: Ondanks alle controle die Meteenseks.nl uitvoert op adverteerders, kunnen wij geen absolute zekerheid bieden wat betreft betrouwbaarheid. Wij raden aan nooit vooruit te betalen per bank of middels cadeau of tegoedbonnen naar personen die je niet kent of niet heeft gezien nog. Lees ook veilig afspreken - Voorkom opgelicht te worden. Meldt de advertentie indien deze niet in orde is.

  Advertenties Gelijk Aan Dave

  Bekijk het profiel van The Men's Company
  Bekijk het profiel van Ian May
  Bekijk het profiel van Jesse
  Bekijk het profiel van Martijn
  Nummer13 heeft geen afbeelding op dit moment
  Bekijk het profiel van Gigolo Dave 32