De beste betaaldates in Nederland
Menu

Meld Illegale Prostitutie Anoniem & Discreet

Wij zijn voorstander van een vrijwillige, gereguleerde & legale branche in waarin aanbieders van prostitutie maar ook klanten op een vertrouwde wijze af kunnen spreken. Toch komt het als klant ook voor dat een situatie verdacht kan zijn, er iets niet helemaal aan de haak is of dat er sprake kan zijn van uitbuiting of zelfs dwang. Mensenhandel valt hier ook onder, waar vrouwen naar Nederland of andere europese landen worden gehaald onder valse voorwendselen om vervolgens in de prostitutie te belanden. Als u getuige bent van zoiets, raden wij aan dit te melden.

Hier zijn websites voor met alle informatie bedoeld voor het plaatsen van een melding, als u van mening bent dat de situatie niet pluis is. Denk aan georganiseerde misdaad, uitbuiting of het aan het werk zetten van vrouwen op prive adressen daar waar normaliter geen vergunning voor afgegeven kan zijn. De website van Rijksoverheid.nl bevat alle nodige info om niet alleen anoniem te kunnen melden maar ook om een idee te krijgen bij herkenbare signalen. Denk aan de volgende scenarios of situaties die plaats kunnen vinden.

  • zij gedwongen seks heeft tegen betaling, waarbij zij het geld moet afdragen;
  • de partner haar dwingt om seks te hebben met bekenden of vrienden;
  • de partner haar dwingt om schulden af te lossen door seks te hebben met vreemden;
  • zij jonger is dan 18 jaar;
  • zij gedwongen onveilige seks heeft;
  • zij wordt mishandeld, gechanteerd of bedreigd;
  • zij sporen van geweld, c.q blauwe plekken kan dragen;
  • zij geen nederlands of engels spreekt maar wel 24/7 beschikbaar is;

 

Op de website van Meteenseks.nl voeren wij zover dat kan en mogelijk is al voorafgaande steekproeven uit. Echter zijn wij ook maar een advertentieplatform waar 100% dekking wat betreft illegale prostitutie niet mogelijk is. Ook de concurrent kampt met hetzelfde bijltje en 100% naleving is en blijft gewoon erg lastig. Wij verwijzen onze bezoekers ook naar de pagina met Veilig Afspreken waar meerdere nuttige & zinvolle tips staan. Dit kan ook helpen om juist een goede ervaring met een dame of heer van plezier te beleven.

Als u vragen heeft omtrend dit onderwerp verwijzen wij u initieel door naar de website van Rijksoverheid.nl. Hier staan goede voorbeelden over hoe mensenhandel, illegaliteit of uitbuiting te herkennen. Het is niet aan te raden om ongevraagd zonder enige ervaring of laat staan officieel beroep een heksenjacht te gaan organiseren. Uiteindelijk tornt ook u met iemand zijn brood en dat kan tot vervelende tot onveilige situaties ook voor u leiden. Als u vragen heeft kunt u altijd Contact met ons opnemen - wij staan dagelijks voor u klaar.