De beste betaaldates in Nederland
Menu

Veilig Afspreken Met DVP's

Bij Meteenseks.nl zijn wij voorstander van een gereguleerde branche in waarin mensen op een verantwoorde maar ook veilige wijze met elkaar af kunnen spreken. Met deze tips leren we u snel hoe u zich beschermen kunt tegen o.a oplichting of slachtoffer worden van potentieel afpersen. We vinden het al kwalijk genoeg dat wij het moeten vermelden op onze website om onze bezoekers te waarschuwewn, maar voorkomen is beter dan genezen.

Wij doen er zoveel mogelijk aan om het aanbod op onze website zo reeel, eerlijk en betrouwbaar mogelijk te maken. Maar net zoals bij de concurrent glipt er zo nu en dan toch iemand bij of tussen die de dans ontspringt en slachtoffers maken kan. Als eerst is het belangrijk om te weten, dat u nooit in moet gaan op vooruitbetaling(en) zonder dat u de persoon heeft gezien. Soms voldoet een videogesprek, soms een ontmoeting en dan pas betalen.

Een telefoonnummer door de zoekmachine halen, een website adres of een reverse image search kan al veel opleveren. Als het om fictieve foto's gaat die bijv. elders gebruikt worden (denk aan een modellen website ergens in oost-europa) dan is de kans ook 99.9% dat de dame of dienst niet overeen zal komen. Wij letten hierop bij vermelding maar 100% dichtheid kunnen wij natuurlijk niet bieden. Als klant heeft u ook zelf de verantwoording.

Een gewiekste en terugkerend hardnekkig probleem is bijv. Escort Nirvana welk week in week uit nieuwe slachtoffers maakt die zich van geen kwaad bewust zijn. Hier staan een paar zeer doordachte truucs vermeld die u als bezoeker of klant kunnen helpen met het herkennen van oplichtingspraktijken. Reviews opzoeken alvorens u een dame wilt boeken helpt ook. Zoek op telefoonnummer of advertentie werkt vaak.

Oplichting houdt in dat u niet krijgt waar u voor betaald heeft, of afgescheept wordt zonder dat er een dienst geleverd is. U kunt hier het beste aangifte voor doen en zorgen voor een goed onderbouwde case. Als u gebruik maakt van diensten van een dame, instemt ondanks dat het niet de dame overeengekomen is, heeft u enig recht om af te zien van de afspraak ook verspeeld. De helft van het geld terug vragen werkt ook niet. U bent hier zelf verantwoordelijk voor.

Wij adviseren, nooit een vooruitbetaling te doen naar een DVP die u niet kent, geen reviews over kunt vinden, en al helemaal niet middels "Gift Cards" of online code's van bijv. paysafe aan te schaffen en deze door te sturen. Ook als u arriveert bij een dame, altijd oog te houden op uw persoonlijke goederen. Wanneer een man opendoet in plaats van een vrouw is het tijd om weg te wezen en ook anderen te waarschuwen via bijv. forums.

Wij zien steeds vaker signalen, dat na afspraak met een dame van plezier, u plots berichten krijgt geld te betalen of anders materiaal van u op facebook of naar uw familie gestuurd zou worden. Dit is afpersen en zeker zodra er geld wordt gevraagd. Ons advies luidt het spelletje mee te spelen en betaalgegevens los te krijgen. Hiermee kunt u aangifte doen en staat u sterker in uw daadwerkelijke aangifte bij de politie. Hoe meer bewijs hoe beter.

Ook bedreiging, intimidatie, laster of onder druk laten zetten door bijv. publicatie op facebook (wat technisch niet eens kan), het dreigen van het bellen van de buren, uw werkgever etc is aangifte waardig. Uw case staat veel sterker als u daadwerkelijk ook audio opnamess van bijv. zulke gesprekken kunt maken. Sterker zelfs, wij moedigen dit ook aan. Aangifte doen helpt, ook al lijkt het op het eerste gezicht niet zo of dat het lang duurt.

Als klant heeft u rechten, maar een adverteerder op onze website ook. Wij verwachten van beide partijen dat deze op een vrijwillige basis tot stand met elkaar komen. Bij overduidelijke aanwijzingen van oplichting, smaadt, laster of intimidatie treden wij ook op. Bij ernstige gevallen zijn wij genoodzaakt ons dossier hierover door te zetten naar de politie. Enig restitutie op aanschaf van onze diensten of advertenties is niet mogelijk.

Meteenseks.nl verstuurd nooit text berichten of telefoontjes, met daarin het verzoek uw wachtwoord of andere persoonlijke gegevens te delen. Wij communiceren uitsluitend via ons 085 telefoonnummer rechtsbovenin de website of anders via ons officieele email adres info@meteenseks.nl. Komt u zaken tegen die onder onze naam worden verstuurd maar niet vanaf onze officieele wegen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.